La visita

Restaurant 1881

Restaurant 1881

A la quarta planta del museu trobareu el Restaurant 1881 que ofereix servei de cafeteria i de restaurant. Regentat pel grup SAGARDI, es un restaurant de cuina tradicional mediterrània modulat al voltant de la gran terrassa exterior, amb unes vistes privilegiades i úniques de l’skyline de Barcelona.
El Restaurant 1881 està certificat amb el segell Dieta Mediterrània de la Fundación Dieta Mediterrània, té un acord exclusiu de venda directa amb la Confraria de Pescadors de Barcelona i compta amb el segell de Venda de Proximitat - Circuit Curt que atorga el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i la Fundació Institut Català de la Cuina.

1881 la Terrassa de les Indianes

Una cocteleria clàssica i fidel a l'essència del combinat, amb els sons que evoquen tots els ports visitats pels mariners catalans. Un homenatge als teixits estampats catalans que van servir de moneda de canvi pels productes d'ultramar que arribaven a Barcelona a finals del segle XIX, provinents del comerç marítim pel Mediterrani i l'Atlàntic, i que eren anomenats indianes.

Més informació i contacte

  • Telèfon del restaurant +34 93 221 00 50
  • Reserva al telèfon 679 202 040 o bé a reserves@sagardi.com 
  • www.grupsagardi.com
  • Us recordem que els Amics del Museu gaudeixen d'un 10 % de descompte al restaurant