Servei de concertació de visites

932254244 - mhcvisites.cultura@gencat.cat
Horari d'atenció: de dilluns a dijous de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 17.30h i els divendres de 9.30 a 14.00h

El Museu d’Història de Catalunya programa visites guiades, activitats i tallers per a diferents públics per tal d’aproximar els visitants a la Història de la manera més interessant per a cada grup de persones. I per tal de proporcionar la millor ajuda possible, posa a disposició dels usuaris un servei de concertació de visites per a què els visitants s’hi puguin adreçar i fer les consultes que considerin oportunes. Així mateix, podran tramitar la reserva o inscripció a les activitats del seu interès. A continuació, detallem les condicions especials per a cada tipus d'activitat. 

Condicions especials 

 

Visites guiades a les exposicions 

El Museu organitza visites guiades tant a l'exposició permanent com a les exposicions temporals (Consulta totes les visites).

  • Si voleu fer la visita de manera individual no cal que feu cap reserva prèvia, podeu adreçar-vos directament al museu en el dia i hora de la visita.
  • Si voleu fer la visita en grup, cal que us poseu en contacte amb el servei de concertació de visites del Museu.
Activitats educatives

El Museu disposa d'un programa educatiu complert, amb activitats i recursos per a alumnes de totes les edats i nivells educatius (Consulta totes les activitats educatives que ofereix el Museu).

  • Per reservar una activitat educativa, cal que us poseu en contacte amb el servei de concertació de visites del Museu.
  • Els grups d'estudiants que vulguin fer una visita lliure al Museu, amb professor, també han de formalitzar la reserva del grup a través del servei de concertació de visites.
Rutes per la història  

El Museu proposa una passejada guiada pels carrers de Barcelona per descobrir aspectes sorprenents de la nostra història (Consulta totes les rutes).

  • Les rutes s’organitzen per grups
  • Si voleu fer una ruta, cal que us poseu en contacte amb el servei de concertació de visites del Museu.
Activitats infantils i familiars

El Museu organitza activitats familiars perquè els més petits visquin la història d'una manera diferent i divertida. Són propostes adreçades a famílies amb infants a partir de 3, 4 o 6 anys -en funció de l'activitat- que permeten viure la història en primera persona. Algunes activitats combinen l'experiència a les sales del Museu amb un taller pràctic i/o la possibilitat d'endur-se a casa, com a record, un pessic de la nostra història i de l'experiència viscuda al Museu. (Consulta totes les activitats familiars ).

  • Places limitades. Cal fer reserva prèvia.