El museu a l'Aula

A l'apartat ‘El museu a l’aula’ hi ha un seguit de propostes per adaptar-nos a les demandes que ens arriben dels centres educatius.

A banda de les activitats presencials, trobareu propostes d’activitats per a que les desenvolupeu vosaltres mateixos, algunes de les quals disposen de  materials complementaris en préstec. Són activitats obertes perquè les pugueu adaptar a les vostres necessitats en cada moment del curs. La nostra voluntat és que aquestes propostes vagin més enllà de la situació actual i que més endavant us ajudin també a complementar i enriquir les visites al museu.

Paral·lelament hem desenvolupat una proposta d’activitats en línia en la que us proposem la interacció amb l’equip educatiu del museu a través d’una videoconferència.

No ens hem d’oblidar tampoc de l’apartat de recursos i la nova secció La història de Catalunya animada que podeu utilitzar com introducció als temes.

El servei educatiu del museu es posa també a la vostra disposició: per qualsevol dubte o consulta teniu el nostre suport continu a través del correu electrònic mhc.serveiseducatius@gencat.cat.