El museu a l'Aula

La situació actual sorgida arrel del Covid-19 ens ha impulsat a revisar l'apartat El museu a l’aula amb un seguit de noves propostes per adaptar-nos a les demandes que ens arriben dels centres educatius.

Tot i que el museu continua oferint activitats presencials, amb mesures preventives per la visita, molts centres han optat per no fer sortides aquest curs. Això no ens ha d’impedir seguir en contacte amb vosaltres i per aquesta raó hem fet créixer aquesta secció.

Entre les diferents propostes trobareu propostes d’activitats per a que les desenvolupeu vosaltres mateixos, algunes de les quals disposen de  materials complementaris en préstec. Són activitats obertes perquè les pugueu adaptar a les vostres necessitats en cada moment del curs. La nostra voluntat és que aquestes propostes vagin més enllà de la situació actual i que més endavant us ajudin també a complementar i enriquir les visites al museu.

Paral·lelament hem desenvolupat una proposta d’activitats en línia en la que us proposem la interacció amb l’equip educatiu del museu a través d’una videoconferència.

No ens hem d’oblidar tampoc de l’apartat de recursos i la nova secció La història de Catalunya animada que podeu utilitzar com introducció als temes.

El servei educatiu del museu es posa també a la vostra disposició: per qualsevol dubte o consulta teniu el nostre suport continu a través del correu electrònic mhc.serveiseducatius@gencat.cat.