Accessibilitat

Museu accessible per a persones amb mobilitat reduïda
  • Accessibilitat a tots els espais
  • Disposem de cadires pròpies pels usuaris amb mobilitat reduïda. Cal dirigir-se al punt d'informació del vestíbul o bé al personal de sala.
  • Lavabos adaptats a la planta 0 i a la planta 4. 
Museu accessible per a persones amb discapacitat
  • Disposem de tallers educatius i de visites comentades adaptades per a persones amb discapacitat mental, intel·lectual o psíquica. Cal posar-se en contacte prèviament amb el servei de concertació de visites  al telèfon 93 225 42 44 o a l’adreça electrònica mhcvisites.cultura@gencat.cat.
  • Les persones o grups de persones cegues, sordes o amb dificultats visuals o auditives poden posar-se en contacte també amb el servei de concertació de visites, que analitzaran les possibilitat d’adaptació de les activitats i visites a les necessitats de cada persona o grup. 
Autisme (TEA)

El Museu ha elaborat una guia narrativa que pretén ser una eina perquè les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista puguin millorar la seva experiència de visita, abans de la seva arribada al Museu. Amb aquest material el Museu d'Història de Catalunya vol promoure una cultura inclusiva tenint en compte les necessitats de les persones amb TEA. 

guia narrativa_TEA
pdf: 1236.018 Kb