Connecta't a les xarxes socials

Twitter

L’actualitat del Museu d’Història de Catalunya (MHC) al minut i les novetats en el món dels museus i de l’entorn digital. Compartiu-ho amb nosaltres i amb tots aquells que hi puguin estar interessats les vostres vivències al museu.

 

Facebook

Per participar de l’actualitat del Museu d’Història de Catalunya (MHC), conèixer més a fons la col·lecció i compartir amb els amics les vostres vivències al museu.

Instagram

Canal per rebre actualitzacions sobre el Museu d’Història de Catalunya (MHC).

Instagram

Youtube

Al canal del Museu d’Història de Catalunya (MHC) hi trobareu els vídeos d’obres de la col·lecció, per conèixer-les una mica més a fons i també diferents vídeos de les exposicions i entrevistes.

Youtube

Subscriu-te al Museu d’Història de Catalunya (MHC)

Notícies, activitats i exposicions: l’actualitat del Museu d’Història de Catalunya (MHC) que podeu rebre per correu electrònic.

Butlletí

 

SOM Pòdcast

SOM Pòdcast és una proposta d’àudio digital i periòdica que s'ha impulsat per donar a conèixer diferents períodes de la història catalana d'una forma divulgativa i didàctica. El programa se submergeix en alguns dels episodis clau de la història del país a través d'experiències de vida, de conflictes, de guerra, de repressió i exili, però també de progrés, d'idees, de valors i d'esforços col·lectius. SOM vol acostar la història a la ciutadania d'una manera entretinguda, alhora que posa en valor la riquesa del patrimoni històric del nostre país i dona a conèixer les activitats i els continguts del Museu a més de la col·lecció i la tasca de la institució en la difusió i conservació del patrimoni català.  

Cada mes podreu escoltar-ne un nou episodi des de les plataformes IvooxSpotify i Apple.