Activitats educatives 2024-2025

Descobriu la proposta educativa de MHC Educa i gaudiu amb el vostre alumnat de la millor aula d’aprenentatge de la història!

El Museu d’Història de Catalunya és un espai vivencial i un taller creatiu al servei dels centres educatius en totes les fases d’aprenentatge: des d’educació infantil a batxillerat i cicles formatius. A través de les nostres activitats educatives us proposem una descoberta de la societat i les maneres de viure en diferents moments del passat. Exploreu el programa d’activitats i trieu la que s’adapti millor al treball que esteu fent a l’aula.  

Aquest curs presentem com a novetat Reptes de la prehistòria, una activitat per conèixer aquest període a través del plantejament de reptes a l’alumnat, com els que es podrien trobar les comunitats per garantir la seva supervivència.

A més de les activitats presencials, a l’apartat El museu a l’aula, trobareu propostes perquè desenvolupeu al centre, ja sigui com a activitat puntual o com a base per un projecte. En aquest apartat, incorporem com a novetat La maleta del fotògraf, una proposta didàctica per treballar el fons fotogràfic Amical de Mauthausen- Francesc Boix i Campo.

El servei educatiu del museu es posa a la vostra disposició: per qualsevol dubte o consulta no dubteu a contactar amb nosaltres al del correu electrònic mhc.serveiseducatius@gencat.cat

Bon curs 2024-2025!