Visita guiada al museu 'Catalunya, un viatge en el temps'

Catalunya, un viatge en el temps

Catalunya, un viatge en el temps

L'exposició permanent del Museu d’Història de Catalunya, La memòria d'un país, mostra la història mil·lenària dels homes i dones que han viscut en les terres que avui coneixem amb el nom de Catalunya. El visitant pot conèixer de primera mà quines són les arrels de la nostra història, com va néixer i com es va expandir la nostra nació, els seus períodes de prosperitat i decadència, i el seu esdevenir fins arribar als nostres dies. A més, nombroses escenografies i interactius li permeten aproximar-s'hi de manera lúdica i participativa.

Amb el títol Catalunya, un viatge en el temps, us proposem fer un recorregut per la nostra història, des de la prehistòria fins a l'actualitat, seguint l'exposició de la mà d'un guia que ens ajudarà a seguir el fil de la història de manera senzilla, amena i sovint salpebrada amb algunes de les anècdotes i curiositats.

Informació pràctica

  • Dia: tots els diumenges i festius
  • Horari: 12 h.
  • Durada: 1h 30 min
  • Preu: Activitat gratuïta, inclosa en el preu de l'entrada.
  • Amb reserva: Podeu adquirir l'entrada prèviament a través d'aquest enllaç.
  • Aforament: 25 persones màxim

Accessibilitat

Disposem de bucles magnètics portàtils per les visites. Per disposar d'ells s'han de reservar prèviament en aquest correu mhcvisites.cultura@gencat.cat.

Visites amb intèrpret de llengua de signes catalana (LSC) - Diumenge 9 de juny

Grups i escoles

Si voleu seguir la visita guiada al museu en grup, poseu-vos en contacte amb el servei de concertació de visites del Museu al telèfon 93 225 42 44, de dilluns a dijous de 9.30 a 14 h. i de 15 a 17.30 h. i divendres de 9.30 a 14 h., i/ o a l’adreça electrònica mhcvisites.cultura@gencat.cat