L'exposició 'Els Català, fotògrafs d’un segle' rep un reconeixement a la categoria de Millor Projecte Expositiu Nacional de la tercera edició dels Premis EXPONE

El dia 20 de juny, a les 13.30h, i com a acte de clausura del Simposi CM MÁLAGA - Culture & Museums, International Tech Forum que se celebra al Palau de Fires i Congressos de Màlaga (FYCMA) s'han entregat els Premis EXPONE que reconeixen la feina dels professionals i les professionals dels museus, cultura i patrimoni. En aquesta edició, s'han presentat més de seixanta candidatures en les diferents categories, que han estat revisades per un jurat independent format per professionals experts de primer nivell. 

L'exposició Els Català, fotògrafs d'un segle realitzada pel Museu d'història de Catalunya i l’Arxiu Nacional de Catalunya, amb la col·laboració del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, ha rebut el primer accèssit a la categoria de Millor Projecte Nacional dels Premios EXPONE a les Bones Pràctiques en Innovació a Museus i Exposicions. La conservadora del Museu d'Història de Catalunya i coordinadora de l'exposició, Raquel Castellà, va rebre el premi en nom de tot l'equip. 

Així mateix, hem visitat el 'CM MÁLAGA - Culture & Museums, International Tech Forum' i que ha aplegat als principals agents implicats en la gestió cultural i museística on hem intercanviat experiències, coneixement i bones pràctiques, de cara a definir un futur més eficient, inclusiu i sostenible per al sector apostant per potenciar la implementació de solucions tecnològiques i innovadores en l’àmbit de la cultura per elevar-la a una nova dimensió en què aquesta sigui sostenible, accessible i millori encara més la seva posició com a motor de desenvolupament econòmic i social.

La conservadora del MHC i coordinadora de l'exposició Raquel Castellà rep el premi de mans de Maloles Cebrián, Presidenta de l'Associació de Museòlegs i Museògrafs d'Andalusia(AMMA), i Elena López Gil, antiga Presidenta de l'Associació de Museòlegs i Museògrafs d'Andalusia (AMMA). 

Elena López Gil, antiga Presidenta de l'Associació de Museòlegs i Museògrafs d'Andalusia (AMMA), Raquel Castellà, conservadora del MHC i coordinadora de l'exposició premiada i Maloles Cebrián, Presidenta de l'Associació de Museòlegs i Museògrafs d'Andalusia(AMMA). 

 

 

Maloles Cebrián i Raquel Castellà a l'entrega dels Premis EXPONE celebrat a Màlaga. 

Imatge dels premiats, finalistes i l'equip de l'organització dels Premis EXPONE.