Volem conèixer la teva opinió: Què penses de la pàgina web?

La teva participació ens ajuda a transformar el museu! Ajuda’ns a millorar!

El Museu d’Història de Catalunya ha començat a treballar en l’auditoria de la pàgina web. Creiem en la importància de conèixer els punts susceptibles de millora amb la finalitat de corregir-los i garantir així una web de qualitat. Treballem i ens esforcem a diari per aconseguir aquest propòsit, però volem seguir avançant i conèixer quina és la teva opinió així com els teus suggeriments de millora.

En aquest sentit, per a realitzar una bona diagnosi de la pàgina web amb les aportacions i la visió de les persones usuàries, el MHC posa a la vostra disposició una enquesta per a conèixer de primera mà la teva opinió sobre el funcionament actual de la pàgina web.

El qüestionari és de caràcter anònim i es podrà respondre durant un període de 15 dies. Així, amb aquest formulari podrem conèixer l’experiència que ofereix la pàgina web, les expectatives i necessitats, i aquells aspectes que considereu importants i aquells que s’han de millorar. 

L’enquesta es pot respondre de forma telemàtica a través del següent enllaç:

En agraïment pel teu temps, si així ho fas constar en el formulari, et farem arribar dues entrades gratuïtes per poder visitar el Museu.

Entra, navega i digues la teva!