Obrim l’Espai Àgora

Des del passat mes de novembre el museu disposa d'un nou espai a la planta baixa destinat a millorar l'experiència de les persones que el visiten, tant sigui en grup com individualment o bé en família.

L'espai Àgora és un lloc d’acollida, trobada i descans equipat amb mobiliari confortable, connexió wifi de lliure accés, així com endolls per facilitar la càrrega d'ordinadors portàtils, tauletes tàctils o telèfons mòbils. Té una superfície de 150 m2 i resta obert i integrat al vestíbul, però alhora també ofereix la possibilitat de ser tancat mitjançant unes portes corredisses per tal de celebrar-hi activitats diverses: des de tot tipus de presentacions, clubs de lectura o tertúlies, fins a representacions teatrals de petit format o activitats familiars.

L'espai Àgora també està disponible per a aquells grups que visiten el museu i necessiten fer-hi una estada mentre esperen iniciar una activitat, esmorzar o simplement descansar una estona.

El projecte ha estat possible gràcies a la tasca portada a terme per un grup de professionals del museu i externs. La coordinació ha anat a càrrec de la conservadora Vanessa Vicente amb el suport de l’equip d’acció cultural i educativa del museu: Griselda Aixelà, Francesc Cardona, Laura Fiedler, disseny: Lídia Antúnez i muntatge: Carles Martín, Pere Jobal i Ricard Lozano.

Explora l'espai