Nit Irla 2022

El proper dimecres 15 de juny, a partir de les 19 h, la Fundació Irla celebra la Nit Irla 2022, que tindrà lloc al Mirador del Museu d’Història de Catalunya (Plaça de Pau Vila, 3. Barcelona).

Durant l’acte es lliurarà el Memorial Francesc Macià, un reconeixement per la seva acció en favor de la llengua, la cultura i la nació catalanes, i el Memorial Lluís Companys, enguany dedicat a l’Any Europeu de la Joventut. També es farà el lliurament del Premi d’Assaig Irla 2022, que com hem conegut recentment, és per a Andreu Pujol i Silvio Falcón per la seva obra «Eixamplar les bases. El sobiranisme d’esquerres a Catalunya, el País Basc i Galícia».

La cloenda de l’acte anirà a càrrec de Laura Vilagrà, consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya. També comptarem amb l’actuació del grup valencià Mireia Vives & Borja Penalba.

Per assistir, és imprescindible inscripció prèvia. L’acte també es retransmetrà en directe a través del canal de Youtube de la Fundació i per xarxes socials #NitIrla.

Data: Dimecres 15 de juny

Hora: a les 19h 

Lloc: Museu d’Història de Catalunya, Plaça de Pau Vila, 3, (Palau de Mar)

Inscripcions: Inscripció prèvia a https://creixem.irla.cat/civicrm/event/register?id=81&reset=1