Museu tancat

D’acord amb la RESOLUCIÓ SLT/720/2020, de 13 de març, que ordena el tancament dels Museus de Catalunya, el Museu d’Història de Catalunya romandrà tancat des d’avui 13 de març. Aquesta mesura té una vigència mínima de 15 dies, i és susceptible de revisió en coherència amb la situació epidemiològica.

 

En conseqüència, no es podrà accedir al centre, ni per visitar les exposicions ni per accedir al restaurant fins a nou avís. Les activitats previstes pels propers dies també queden anul·lades i, en alguns casos, s’ha previst un ajornament de les mateixes. Concretament, les activitats afectades són:

 

Les persones que havien adquirit entrades per visitar el museu  en aquests dies a través del web del Museu poden posar-se en contacte amb nosaltres trucant al 932254700 o escrivint-nos a mhc.cultura@gencat.cat per fer un canvi en la data de visita o bé gestionar el reemborsament dels diners. Les persones que havien adquirit entrades a través d’altres portals hauran de posar-se en contacte amb el portal en qüestió per tal de gestionar-ho.