Jornades Europees del Patrimoni 2020

Desperta el patrimoni

Desperta el patrimoni

Del  9 a l'11 d’octubre tindrà lloc les Jornades Europees del Patrimoni, un esdeveniment celebrat a tot Europa on jaciments, monuments i espais patrimonials de tot tipus obren les seves portes perquè els ciutadans gaudeixin d’activitats gratuïtes mentre aprofundeixen en el coneixement del seu patrimoni.

Enguany, el Museu d’Història de Catalunya s'ha adherit a l’activitat «Desperta el patrimoni», una activitat didàctica on podreu descobrir algunes de les nostres peces més significatives a partir de la fotogrametria tridimensional, una tècnica que consisteix en elaborar models 3D a partir de fotografies d’un objecte des de diversos punts de vista.

L’activitat es podrà realitzar en dues sessions: divendres 9 d’octubre a les 17:30h, i dissabte a les 12h. Només heu de procurar portar un telèfon mòbil intel·ligent (smartphone), i que aquest inclogui una càmera i la possibilitat d’accedir a internet per descarregar una aplicació (disposem de connexió wifi gratuïta al museu). El telèfon pot funcionar en sistema Android o iOS. Amb això, estareu a punt per endinsar-vos al món de la fotogrametria tridimensional i conèixer, al més mínim detall, algunes de les peces més significatives de la nostra col·lecció.

A banda d'aquesta activitat, acabarem d'arrodonir l'esdeveniment oferint accés gratuït al museu el diumenge 11 d'octubre, amb el seu horari d'obertura habitual dels diumenges.

#JEP2020 #despertaelpatrimoni #LaCulturaÉsSegura

Informació pràctica

  • Dies: del 9 a l'11 d'cotubre
  • Preu: activitat gratuïta. Per realitzar l'activitat «Desperta el patrimoni», és necessari inscriure's prèviament al telèfon 93 225 42 44 o a l'adreça electrònica mhcvisites.cultura@gencat.cat. Horari d’atenció telefònica per fer la reserva: de dilluns a dijous de 9.30 a 14h i de 15 a 17.30h i els divendres de les 9.30h a les 14.00h
  • Punt de trobada per l'activitat «Desperta el patrimoni»: vestíbul del museu
Desperta el patrimoni