Condol per la mort de Lluís Campins

El Museu d’Història de Catalunya vol expressar el seu condol per la mort de Lluís Campins, director del Museu de Sant Cugat des de 2003. Llicenciat en història de l'art i DEA-Didàctica de les Ciències Socials i Espais de Comunicació (UB). Va ser coordinador de la Schola-Didàctica Activa (1990-1997), responsable del Servei Educatiu del Museu d'Història de Catalunya (1998-2002) i tècnic del Departament d'Educació del Museu Nacional d'Art de Catalunya (2002-2003). 

Amb una àmplia experiència en el món de la didàctica aplicada als museus. Entre els seus projectes cal destacar, el Consell dels Savis que va crear impulsar des del Museu d’Història de Catalunya, per apropar la memòria oral a les escoles. Actualment estava desenvolupant amb l'equip de la Xarxa de Museus i Monuments de Catalunya el projecte Escenaris de la Història per difondre la història a través del patrimoni i monuments de Catalunya. 

En Lluís era un gran professional, dedicat a la didàctica de la història i la museologia, però per sobre de tot era un amic afable, ple de simpatia i bon humor, que sempre estava disposat a col·laborar amb tothom. 

Gràcies, Lluís, per tot el què has fet per la museologia i per la teva amistat i ensenyament constant. 

Des del Museu d'Història de Catalunya expressem les més sinceres condolences a la  família i amics.