Va de vi

Des de la prehistòria que mengem raïm però... quan es van construir els primers cellers de vi? Coneixeu els jocs de beure que van popularitzar els romans? I les receptes per prendre'l a l'Edat Mitjana? O com van afectar les plagues de finals del s.XIX al gran cultiu de Catalunya? Sabeu quantes denominacions d'origen hi ha actualment?

Acompanyeu-nos en aquest recorregut que té lloc al vespre, quan el museu tanca les seves portes, per endinsar-nos en la història i la cultura del vi a casa nostra. Us proposem una experiència única: amb el museu tancat, la visita serà exclusiva pel grup de visita, i culminarà amb una copa de vi a la terrassa del museu, on gaudirem d’unes magnífiques vistes del Port Vell de Barcelona.

A la terrassa tastarem un vi blanc ben fresc de La Vinyeta, un celler de la DO l'Empordà, que a més ens acompanyarà en la visita del dia 15 de juliol per fer-nos una breu explicació del seu celler i dels vins de l'Empordà.

Vistes del Port Vell de Barcelona al vespre, des de la terrassa del museu.

Informació pràctica 

Dies: 15, 22 i 29 de juliol; i 5, 12 i 19 d’agost

Hora d'inici: 20h 

Preu: 7€ (visita guiada + copa de vi). 25% de descompte pels membres del programa SOM Museu d'Història de Catalunya

Lloc: Museu d'Història de Catalunya 

Amb reserva: És imprescindible reservar la teva entrada al telèfon 932254244 o a l’adreça mhcvisites.cultura@gencat.cat.

Aforament: 20 persones màxim

Covid-19: és obligatori dur la mascareta posada durant la visita. Consulta aquí totes les mesures de seguretat i higiene que seguim al museu per prevenir i fer front al covid-19, així com les normes de visita que cal seguir.

Col·labora: