Activitats educatives

Aquest curs se’ns presenta amb moltes incerteses a causa de la situació excepcional que vivim, però el Museu d’Història de Catalunya no vol renunciar a col·laborar amb vosaltres i us vol acompanyar en aquest procés d’adaptació de l’ensenyament a les noves necessitats.

Per això hem adaptat el programa d’activitats presencials als protocols d’higiene i seguretat marcats en aquest moment, i anirem adequant-lo en funció de cada canvi que es produeixi. Potser no podrem fer les activitats com sempre, però amb enginy i imaginació ens proposem aconseguir els mateixos objectius: apropar-nos a la història d’una manera vivencial i descobrir a través de l’observació i la interrogació a les persones que van viure altres èpoques.

Aquest curs us proposem també que us endinseu en les dues exposicions temporals que presentem: Dones a les ones, una visió històrica del mitjà radiofònic a Catalunya tot destacant la contribució de les dones, i Guillén. Màgia a l’espai escènic, que repassarà la trajectòria d’aquest dibuixant satíric, pintor i escenògraf en aquesta darrera faceta.

Per aquells que no pugueu sortir, estem preparant un seguit de propostes a la secció El Museu a l’Aula. A través d’elles, podreu desenvolupar activitats proposades pel museu al vostre centre i comptareu per això amb el nostre suport continu. La nostra voluntat és que aquests programes vagin més enllà de la situació actual i que més endavant us ajudin també a complementar i enriquir les visites al museu.

Malgrat les dificultats, us desitgem que aquest sigui un gran curs!