Servei mediació cultural

L'exposició permanent del Museu d’Història de Catalunya, La memòria d'un país, mostra la història mil·lenària dels homes i dones que han viscut en les terres que avui coneixem amb el nom de Catalunya. El visitant pot conèixer de primera mà quines són les arrels de la nostra història, com va néixer i com es va expandir la nostra nació, els seus períodes de prosperitat i decadència, i el seu esdevenir fins arribar als nostres dies. A més, nombroses escenografies i interactius li permeten aproximar-s'hi de manera lúdica i participativa.

Amb el títol Catalunya, un viatge en el temps, us proposem fer un recorregut per la nostra història, des de la prehistòria fins a l'actualitat, seguint l'exposició de la mà d'un guia que ens ajudarà a seguir el fil de la història de manera senzilla, amena i sovint salpebrada amb algunes de les anècdotes i curiositats.

El primer diumenge de mes, coincidint amb les portes obertes, es realitza un servei de mediació que ens ajudarà a atendre més gent al llarg del matí. A diversos punts de l’exposició trobareu a l’equip del museu, identificat amb una armilla vermella, preparat per introduir-vos a cadascuna de les èpoques i respondre els vostres dubtes. Busqueu-nos a les sales!

Informació pràctica

  • Dia: a partir del 3 d'octubre, el primer diumenge de mes coincidint amb les portes obertes
  • Horari: servei de mediació el primer diumenge de mes, d’11h a 14h
  • Preu: Activitat gratuïta, inclosa en el preu de l'entrada.
  • Amb reserva: No cal reserva · Covid-19: consulta aquí totes les mesures de seguretat i higiene que seguim al museu per prevenir i fer front al covid-19, així com les normes de visita que cal seguir