XXVIII Festival Terra de Trobadors 2018 de Castelló d'Empúries

El proper dimarts 24 de juliol a les 16.30 hores us convidem a la Roda de premsa que tindrà lloc a la Sala Auditori del  Museu d’Història de Catalunya (MHC) (Palau de Mar, Plaça de Pau Vila, 3) de Barcelona per presentar la cartellera de la propera edició del XXVIII Festival Terra de Trobadors que se celebrarà a Castelló d’Empúries durant els dies 7, 8 i 9 de setembre de 2018.

A la roda de premsa es comptarà amb la presència de l’alcalde de Castelló Empúries Salvi Güell; la regidora de Cultura Margarita Gelabert; el director artístic del certamen Isaac Morera; el coordinador del Cicle de Conferències “Miquel Pujol Canelles” Jordi Canet, responsable del Centre d’Estudis Trobadorescos i comissari de l’Any Fages de Climent d’Empúries; i el filòleg i llatinista Antoni Cobos, ponent del cicle.

Durant la roda de premsa es desvetllaran els eixos temàtics de la present edició, i es detallaran les activitats així com els espais on es duran a terme, des dels espectacles medievals a peu de carrer, fins a les conferències del Cicle “Miquel Pujol Canelles” o els concerts del Cicle de música culta So de Lonh.

Terra de Trobadors arriba enguany a la seva vint-i-vuitena edició convertit en el festival medieval de referència a Catalunya. En la darrera edició va atraure 42.000 persones de tot el país i va celebrar més de 200 activitats a càrrec tant de les millors companyies en teatralitzacions, com d’erudits i reconeguts músics medievalistes. Sense oblidar que una vintena d’entitats de tot el poble s’impliquen cada any per convertir la població en l’epicentre medieval de Catalunya.

Informació pràctica 

  • Dia: dimarts 24 de juliol de 2018
  • Hora: a partir de les 16:30h
  • Lloc de trobada: Museu d'Història de Catalunya (Pl. de Pau Vila, 3. Barcelona)