Old Cats Swing band

Una banda de jazz clàssic on hi trobem la historia del jazz cuinat a Catalunya. Es tracta d’una formació a sextet amb el més granat de la nostra escena, una formació de vells col·legues pels que el llenguatge jazzístic es una manera d’entendre la vida. A les seves files hi trobem a tres guanyadors del Premi Jazzterrasman, guardó que atorga el Festival de Jazz Terrassa: Josep Ma Farràs, Adrià Font i Pau Casares; dos gats vells de les principals bandes barcelonines com Òscar Font i Artur Regada, i a les tecles el saber fer de Federico Mazzanti.

La qualitat instrumental i dilatada trajectòria dels components dels Old Cats Swing Band, els proporciona l’experiència escènica que aconsegueix crear una química especial entre els mateixos músics i el públic que gaudeix d’un espectacle d’estàndards de l’estil dixieland que s’impregna de swing en la seva interpretació. El trombonista barceloní Òscar Font s’erigeix com a mestre de cerimònies d’una actuació musical on es combinen els temes cantants en anglès i en català, amb traduccions plenes de sentit de l’humor que incrementen la complicitat que s’estableix ràpidament amb l’espectador.

Informació pràctica

Dia: dimecres 25 de juliol

Hora: obertura especial del Museu a les 20.00h. Visita guiada per l’exposició "Flames a la frontera. Catalunya i la Gran Guerra" a les 20.30h.  Concert a les 22.00h.

Lloc: Terrassa del museu (planta 4)

Preu: 13€. L'entrada inclou visita guiada a alguna de les exposicions del Museu, concert i el combinat de les Nits d'Estiu o un refresc. 

Venda d'entrades: a les taquilles del museu o al web de TIME OUT

Informació i reserves: Per més informació o si vols reservar la teva entrada ho pots fer al correu electrònic mhcvisites.cultura@gencat.cat o al telèfon 93 225 42 44.

< Torna al cicle '100% JAZZ, un segle d'història'