Cotton Roots

Una proposta de blues acústic que aposta per les arrels del gènere amb una recerca que els porta a les primeres formes de blues rural més conegut com Delta o Piedmont Blues per ser originari del mític riu del Sud dels Estats Units. Amb un so que es caracteritza per uns baixos molt potents i un ritme repetitiu, sincopat i poc sofisticat però molt imaginatiu amb una simplicitat solament aparent. El seu repertori està impregnat de tradició en un esforç conscient per a mantenir vius aquests estils musicals tradicionals en ple segle XXI. En directe aquests virtuosos músics, a banda d’amenitzar fidels a les arrels que defineix l’estil, ens ofereixen un recorregut cronològic per les diferents etapes, estils, llocs i formes de tocar tal i com ho feien els bluesmen fa 100 anys.

Informació pràctica

Dia: dimecres 1 d'agost

Hora: obertura especial del Museu a les 20.00h. Visita guiada per l’exposició "Flames a la frontera. Catalunya i la Gran Guerra" a les 20.30h. Concert a les 22.00h.

Lloc: Terrassa del museu (planta 4)

Preu: 13€. L'entrada inclou visita guiada a alguna de les exposicions del Museu, concert i el combinat de les Nits d'Estiu o un refresc. 

Venda d'entrades: a les taquilles del museu o al web de TIME OUT

Informació i reserves: Per més informació o si vols reservar la teva entrada ho pots fer al correu electrònic mhcvisites.cultura@gencat.cat o al telèfon 93 225 42 44.

< Torna al cicle '100% JAZZ, un segle d'història'