Projecció de «Peiró42» i debat sobre Cooperativisme i Sindicalisme

El Museu d’Història de Catalunya, dins del cicle d’activitats relacionades amb l'exposició temporal «Catalunya, terra cooperativa», ha organitzat una projecció-debat sobre el cooperativisme i el sindicalisme a partir de la projecció del documental «Peiró42», produït per la cooperativa Clack Audiovisual en el marc d’una comissió ciutadana que es va formar l’any 2017 per commemorar el 75é aniversari de l’afusellament del històric anarcosindicalista i cooperativista català Joan Peiró.

El documental es defineix com «una proposta de projecte escènic i documental audiovisual sobre Joan Peiró, Mataró i els valors de l'anarcosindicalisme, el cooperativisme i la República. És, per tant, un projecte crossmedia; un espectacle que barreja teatre, música i audiovisual. Una proposta multidisciplinar sobre la memòria històrica i els valors d'un dels mataronins més destacats del segle XX.»

Pots veure aquí un tràiler del documental.

Un cop acabada la projecció s’obrirà un debat amb Eloi Aymerich, director del documental i soci de Clack Audiovisuals, i la historiadora Margarida Colomer, especialista, entre d’altres qüestions, en moviment cooperatiu i lluita obrera.

Informació pràctica 

  • Dia: dijous 31 de gener de 2019
  • Hora: 18:00 h (durada del documental: 29 minuts)
  • Entrada lliure