Presentació a la premsa del llibre «Història mundial de Catalunya»

El proper dia 14 de novembre l’editorial Grup62 publica, sota la direcció de Borja de Riquer, Història Mundial de Catalunya, un llibre d’història rigorós i alhora divulgatiu, ordenat per dates clau, en el qual un total de 100 historiadors i experts en cada època i matèria ens ofereixen un retrat de Catalunya, sobre el que ha aportat al món i sobre com el món l’ha definit i dibuixat.

En definitiva, es tracta d’una història mundial de Catalunya amb una concepció global, oberta, plural i universal que, inspirada en la historiografia francesa més moderna (Histoire mondiale de la France, dirigida per Patrick Boucheron), transcendeix els llocs de la memòria habituals.

L’acte de presentació de premsa tindrà lloc a l’auditori del Museu d’Història de Catalunya, el dimarts 13 de novembre, a partir de les 11:00h. La presentació comptarà amb l’assistència dels curadors de l’obra, els representants de l’editorial, així com d’una nodrida representació de mitjans de comunicació: diaris, digitals, ràdios, televisions i agències.