Nit dels Museus 2017

El Museu d’Història de Catalunya també celebra la Nit dels Museus. Aquest dissabte 20 de maig, de 19.00 a 01.00h, el museu obre les seves portes i proposa als visitants un seguit d’activitats per gaudir d’aquests esdeveniment tan especial.

Programació 

JORNADA DE PORTES OBERTES, de les 19h a la 1h

De les 19h. a la 1h, l'entrada al museu és gratuïta. Podeu visitar lliurement l'exposició permanent La Memòria d’un país i les exposicions temporals Els Templers. Guerra i religió a l’Europa de les Croades i Dones: ficcions i realitats.

PESSICS D’HISTÒRIA, De 20 a 24 h. 

La Nit dels Museus la història pren vida! Personatges procedents de diferents èpoques ens explicaran la història de Catalunya d’una manera lúdica i divertida amb visites dinamitzades simultànies en diferents espais de l’exposició permanent.

VISITES GUIADES A L’EXPOSICIÓ TEMPLERS. A les 20, 21, 22 i 23h.

Visites guiades a l’exposició Els Templers Guerra i religió a l’Europa de les Croades, la primera gran exposició a Catalunya dedicada a conèixer d’una manera rigorosa i atractiva qui eren realment els templers, endinsant els visitants en un episodi tan apassionant de la història mundial com van ser les Croades.

LA CAIGUDA DEL TEMPLE: EL SETGE DE MIRAVET. A les 21, 22 i 23h

Recreació històrica que ens transportarà al campament de les tropes de Jaume II assetjant els templers refugiats al castell de Miravet el 1308. A càrrec del grup Hereus de la Història. Més informació d'aquesta actuació