El Museu amb la campanya Connecta't al Blau

ACTIVITAT ANUL·LADA - El dia 2 d'abril és el Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme, un esdeveniment promogut per l'Assemblea General de les Nacions Unides per sensibilitzar l'opinió pública sobre la necessitat d'ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen autisme i trencar els mites que existeixen al voltant d'aquest trastorn.

L'associació APRENEM per a la Inclusió de les Persones amb Trastorns de l’Espectre Autista celebra cada any la campanya Connecta't al Blau, una iniciativa que implica múltiples institucions, associacions i famílies per visibilitzar l'autisme i sensibilitzar la societat per a la inclusió social de les persones que el pateixen. El color blau, símbol de l'autisme, representa el que viuen les persones amb aquest trastorn i les seves famílies. 

Amb el títol, Tu vols un futur? Jo també! #CONNECTATALBLAU, un dels objectius de la campanya serà recaptar fons per posar en marxa projectes orientats a l'etapa de la transició a la vida adulta. Aquesta és una etapa clau pel desenvolupament d'habilitats i competències que permetin a les persones amb TEA viure inclosos a la comunitat i exercir rols actius com qualsevol altre ciutadà/na de ple dret.

La Campanya #Connectatalblau s’inicia el 2 d’abril, amb la il·luminació de blau de més 60 punts emblemàtics de l’àrea metropolitana de Barcelona i continuarà amb multitud d’activitats educatives i lúdiques en diferents punts del territori que culminarà el 19 d’abril amb una Gran Festa de Cloenda ciutadana i familiar a l'Arc de Triomf. Una festa on s'hi sumaran entitats compromeses amb el TEA que de forma solidària obra tot un ventall d'activitats dirigides a tota la ciutadania com ara música, animació, tallers, activitats per a tothom, mercat i tast solidari.

El Museu d'Història de Catalunya participarà en la campanya amb l'activitat familiar Trasllada't a l'època medieval el dissabte 4 d'abril a les 17h. Reserves a aprenem.suportgestio@gmail.com

 

Més informació sobre l'Autisme (enllaç al Canal Salut de la Generalitat de Catalunya)>

Web de la campanya Connecta't al blau>