Club de lectura, (1a ed.)

Comencem amb un cicle de novel·la històrica ambientada a Catalunya. Son cinc obres que ens transporten des de la Barcelona del segle II fins als anys 70 del segle XX al Pallars Sobirà. No et perdis aquesta selecció de novel·les ni l’oportunitat de parlar-ne amb l’autor.

Properes sessions i lectures

1. Barcino, de Maria Carme Roca
Columna Edicions

Data: 31 de gener 

Sinopsi: Segle II. Una novel·la que descobreix els secrets més íntims d'un personatge que va lluir amb el orgull el nom de la seva ciutat per tot el món. Luci Minici Natal Quadroni Ver. 

2. El càtar proscrit, de Jaume Clotet
Columna Edicions

Data: 28 de febrer 

Sinopsi: Segle XII-XIII. Un cavaller occità lluita per preservar la memòria i l'honor d'uns homes i unes dones perseguits pels croats francesos: els càtars. 

3. VICTUS / VAE VICTUS , d'Albert Sánchez Piñol
La Campana Editorial

Data: 28 de març

Sinopsi: Segle XVIII. Les aventures de Martí Zuviría a la Guerra de Successió Espanyola i la seva posterior fugida a l'Amèrica del Nord, on ajudarà els indis yames en la guerra contra els colons anglesos. 

4. L'hospital dels pobres , de Tània Juste
Columna Edicions

Data: 25 d'abril

Sinopsi: Segle XIX. Metges i aspirants, dones pioneres, artistes i deixebles conviuen en la gran novel·la sobre la construcció de l'Hospital de Sant Pau, el conjunt modernista més imponent del tots els temps. 

 

5. Allò que va passar a Cardós , de Ramon Solsona
Proa Editorial 

Data: 30 de maig

Sinopsi: Segle XX. Un guàrdia civil és assassinat una nit de neu del 1965 a la vall de Cardós, quan es duen a terme les obres d'un gran complex hidroelèctric i la vida dels seus habitants està en plena transformació.  

Informació pràctica

Hora: 18 h.

Preu: activitat gratuïta 

Inscripció: Inscripció gratuïta a llibreria@bestiari.net o al 93 221 22 18. Aforament limitat