Rere les passes dels Templers

El Museu d’Història de Catalunya us convida a la presentació del llibre ‘Rere les passes del templers. La veritable historia de l’ordre del Temple en terres catalanes’ de Ramon Sarobe.

L’autor, Ramon Sarobre, és llicenciat en Història Medieval per la Universitat de Barcelona i autor de diferents llibers i articles sobre la història del nostre país. Últimament ha comisariat l’exposició Templers al Museu d’Història de Catalunya i també assessora la museïtzació del Castell templer de Miravet.

Acompanyarà a l’autor durant la presentació del llibre la directora del Museu d’Història de Catalunya, Margarida Sala.

Descripció del llibre

La història dels templers, els monjos guerrers que van néixer al segle XII per defensar Terra Santa. Qui eren realment i perquè van tenir tanta importància a Catalunya i Aragó?

Aquest és un llibre sobre els templers a Catalunya, els famosos frares guer­rers de les croades, que desaparegueren de la història deixant una estela de llegendes, rondalles i misteris. Però aquest no és un llibre sobre miste­ris, és un llibre sobre veritats. A través de les seves pàgines el lector anirà descobrint diversos aspectes de l’ordre del Temple, alguns d’ells inaudits, que l’ajudaran a fer-se una idea força assenyada de qui van ser en realitat aquests homes.

Informació pràctica 

  • Dia: dimecres 10 d'octubre de 2018
  • Hora: a partir de les 19:00h
  • Lloc de trobada: Museu d'Història de Catalunya (Pl. de Pau Vila, 3. Barcelona)