Educació secundària

Els objectes del passat ens diuen moltes coses sobre la gent que els utilitzava. Només hem d’aprendre a interpretar-los com si fóssim investigadors!  Les fonts ens serviran de pistes per resoldre els reptes que ens proposa cada activitat.

Les sales del museu ofereixen un descobriment de directe de la història gràcies al contacte directe amb les fonts i les dinàmiques de recerca que proposa l’equip educatiu. A través d’aquestes dinàmiques participatives, l’alumnat observa, manipula, s’interroga i relaciona les diferents informacions. D’aquesta manera van construint el coneixement de forma conjunta amb l’equip educatiu del museu.

El Consell de les persones (s)àvies possibilita el treball amb fonts orals, establint un diàleg entre les noves generacions i gent que va viure el franquisme i els primers anys del restabliment de la democràcia.

Aquest any us presentem Foto Report, una nova activitat en que els joves podran reflexionar sobre un tema social del seu interès a través de la creació d’un fotoreportatge.