Planetari familiar: Missió espacial Apollo 11

El pròxim 20 de juliol es commemora el 50 aniversari de l’arribada de l’home a la Lluna, una fita històrica considerada, per molts, com la culminació de l’enginy humà. En motiu de la celebració d’aquest aniversari, des del Museu d’Història de Catalunya us convidem a participar en l’activitat «Planetari familiar: Missió espacial Apollo 11», on descobrireu tots el que s’amaga darrere de la missió espacial que va aconseguir dur a l’ésser humà a trepitjar la lluna. Què va ser aquesta missió? Com es va dur a terme? Quants astronautes hi van anar? Quants dies van trigar? Com van aterrar a la Lluna? Què van fer allà? Com van tornar? A l’interior d’un planetari coneixerem la missió Apollo 11 i els seus protagonistes de ben a prop!

L’activitat anirà a càrrec d’Explora360, una empresa de programes educatius i culturals especialitzada en Astronomia, que té com a missió estimular la curiositat i el coneixement dels nens i joves per la ciència i el món que els envolta.

Dibuix basat en retrat de Buzz Aldrin realitzat per Neil Amstrong, durant l'allunatge del 20 de juliol de 1969

Informació pràctica

  • Dia: 20 de juliol de 2019
  • Horari: sessions a les 12 h, 13 h, 17 h i 18 h
  • Preu: 2€ per persona

Inscripcions i reserva

Per realitzar l'activitat, és necessari inscriure's prèviament al telèfon 93 225 42 44 o a l'adreça electrònica mhcvisites.cultura@gencat.cat . Horari d’atenció telefònica per fer la reserva: de dilluns a divendres de 9.30 a 14h