Nit dels museus 2019

Dissabte 18 de maig celebrem un any més la Nit dels Museus, la gran festa que convida a tothom a sortir i apropar-se als museus per, de nit, mirar-nos-els amb una altra mirada. De 19 a 1h podreu accedir de manera lliure al Museu d'Història de Catalunya i hi trobareu:

  • VISITES GUIADES a l’exposició temporal 'Moda i Modistes' a les 20h, 21h, 22h, i 23h.
  • VISITES DINAMITZADES Vestint la història, a l’exposició permanent. Els vestits ens parlen de la cultura, els costums i les maneres de viure de cada societat. A través d’ells coneixerem diferents moments de la nostra història. Les dinamitzacions tindran lloc de manera simultània a les diferents èpoques de la història entre les 20 i les 24 h. Per a tots els públics.
  • ESPAI LÚDIC El taller de la modista: A l’exposició Moda i Modistes podràs crear la teva pròpia col·lecció de moda amb els vuit maniquís que trobaràs per vestir. Per a tots els públics
  • TALLER FAMILIAR Artistes per un dia: petits i grans pintarem un mural gegant sobre tela i bastidor que l’ il·lustrador Toni Ortiz haurà dibuixat inspirant-se en les exposicions del museu. Així tindrem l’oportunitat de fer d’artistes per un dia. Hora: de 17.00 a 21.00

Enguany, la Nit dels Museus coincideix amb el Dia Internacional dels Museus que se celebra cada any el 18 de maig. Així, també durant el dia podreu accedir gratuïtament al museu i les seves exposicions i gaudir d'algunes activitats que hem preparat i que podeu llegir aquí.

Tota la informació de LA NIT DELS MUSEUS a lanitdelsmuseus.cat