Nit dels museus 2018

Dissabte 19 de maig celebrem un any més la Nit dels Museus, la gran festa que convida a tothom a sortir i apropar-se als museus per, de nit, mirar-nos-els amb una altra mirada. De 19 a 1h podreu accedir de manera lliure al Museu d'Història de Catalunya i hi trobareu:

Com si hi haguessis estat

Instal·lació de 8 photocalls al llarg de l’exposició permanent del museu que retraten diferents moments de la història. Hi podràs posar la cara per fer-te una foto com si haguessis estat a Pompeia en l’època romana, protagonista d’un amor cortès, en una recepció de Marco Polo a orient, en la presentació de les teories de Galileu Galilei, en les protestes de les sufragistes angleses a Londres, en una emissora de ràdio dels anys 50, com si haguessis estat el primer home que va trepitjar la lluna o en la caiguda del mur de Berlín.

Pessics d’història

De 20 a 24 h, es programen visites dinamitzades en diferents espais del museu per a tot el públic per viure en primera persona com podia ser un dia en l'època medieval, com era una domus romana i es vivia en aquella època, etc.

Tota la informació de la NIT DELS MUSEUS a lanitdelsmuseus.cat