Barcelona. Fotos prohibides

Presentació del llibre Barcelona. Fotos prohibides, publicat per La Fábrica editorial. L’acte comptarà amb la participació de César Martínez-Useros (La Fábrica editorial), Ricardo Feriche (autor del llibre), Samuel Aranda (fotògraf), a més de la majoria de fotògrafs que hi han col·laborat.

Barcelona. Fotos prohibides (La Fábrica editorial, 2018) pretén mostrar un retrat furtiu de la Barcelona censurada o políticament incorrecta des dels anys cinquanta fins als nostres dies, a través de la mirada de gairebé quaranta fotògrafs. Des dels baixos fons fins les olimpíades, passant per l’atemptat de la Rambla als efectes de la massificació turística, el relat que se’ns planteja ens mostra una mirada inèdita de la ciutat comtal a través de les seves llums i ombres, un testimoni excepcional del procés de transformació que ha patit en els últims temps.

Durant l’acte es projectaran algunes de les imatges més emblemàtiques incloses a la publicació. En acabar, podreu gaudir d’una copa a la terrassa del museu amb els participants.

Informació pràctica 

  • Dia: dijous 14 de juny
  • Hora: 19h
  • Lloc: auditori 
  • Preu: activitat gratuïta