Shakin' All

Shakin’ All us transportarà a l'univers de la música vintage, un territori a la frontera entre el jazz, el blues, el rock n' roll i el gospel amb un concert ben divertit, una festa del jazz, per què l'audiència passi una bona estona escoltant música de qualitat amb un dels grups referents del swing a Barcelona en la sessió de cloenda del Cicle d’Estiu 2018 del Museu d’Història de Catalunya.

La nit dedicada al swing ballable no podia comptar amb millors representants de l’escena catalana. A Shakin’ All trobem una reunió de reconeguts intèrprets que, gràcies a l’experimentada batuta del trombonista i director d’orquestra Dani Alonso, sonen com mai. En la sessió d’aquest encomanadís estil que ens transportarà a l’era daurada de les sales de ball, escoltarem un repertori de temes dels anys 20, 30 i 40, versions de Louis Jordan, Ray Charles, Fats Domino, Louis Prima... interpretats per sis músics excel.lents, autèntics especialistes en jazz clàssic i els swing més festiu.

Informació pràctica

Dia: dimecres 8 d'agost

Hora: obertura especial del Museu a les 20.00h. Visita guiada per l’exposició "Flames a la frontera. Catalunya i la Gran Guerra" a les 20.30h. Concert a les 22.00h.

Lloc: Terrassa del museu (planta 4)

Preu: 13€. L'entrada inclou visita guiada a alguna de les exposicions del Museu, concert i el combinat de les Nits d'Estiu o un refresc. 

Venda d'entrades: a les taquilles del museu o al web de TIME OUT

Informació i reserves: Per més informació o si vols reservar la teva entrada ho pots fer al correu electrònic mhcvisites.cultura@gencat.cat o al telèfon 93 225 42 44.

< Torna al cicle '100% JAZZ, un segle d'història'