Lluís Coloma

Enguany es compleix el 150è aniversari del naixement del genial Scott Joplin (1868-1917). En commemoració, Lluís Coloma presenta un concert a l’entorn del Ragtime i dels seus estils contemporanis com el Stride Piano, el Barrelhouse Piano, el Boogie Woogie, el Novelty Piano, el Blues Rural… Un viatge musical des de finals del segle XIX fins els anys 30-40 del segle passat, mostrant en el seu camí la riquesa i interrelació d’aquests estils pianístics. Sens dubte una oportunitat única d’escoltar al pianista barceloní amb un repertori diferent al que ens té acostumats, però mantenint l’esperit que el caracteritza en totes les seves interpretacions, on s’entrega a cada nota de principi a fi.

Amb un directe insuperable, Lluis Coloma crea en els seus concerts una atmosfera màgica i converteix cada actuació en una experiència única i inoblidable. Amb una endiablada mà esquerra i un gran talent per a la improvisació, aconsegueix contagiar la seva passió per aquesta música a un públic entregat des dels primers compassos. Actualment està considerat el màxim exponent del Blues i el Boogie Woogie de l’escena estatal i la seva repercussió internacional augmenta sense aturador amb actuacions als principals festivals en el camp del Ragtime, el Blues i el Boogie Woogie.

Informació pràctica 

Dia: dimecres 4 de juliol 

Hora: obertura especial del Museu a les 20.00h. Visita guiada per l’exposició "Flames a la frontera. Catalunya i la Gran Guerra" a les 20.30h.  Concert a les 22.00h.

Lloc: Terrassa del museu (planta 4)

Preu: 13€. L'entrada inclou visita guiada a alguna de les exposicions del Museu, concert i el combinat de les Nits d'Estiu o un refresc. 

Venda d'entrades: a les taquilles del museu o al web de TIME OUT

Informació i reserves: Per més informació o si vols reservar la teva entrada ho pots fer al correu electrònic mhcvisites.cultura@gencat.cat o al telèfon 93 225 42 44.

< Torna al cicle '100% JAZZ, un segle d'història'