Barcelona Swing Serenaders amb Ricard Gili

Una de les millors agrupacions del jazz clàssic a casa nostra. Els músics del quartet Barcelona Swing Serenaders s’uneix per a l’ocasió amb tota una llegenda de la mateixa escola a Catalunya, Ricard Gili —director de La Locomotora Negra—, que amb l’excel·lent comandita que formen els germans Romaní, el trombonista Font i la contrabaixista Camps repassaran els moments més emblemàtics de la música de Nova Orleans.

Una vetllada per sentir l’alegria i el caliu del jazz clàssic més genuí amb temes dels anys 20 i 30 típics del jazz més primigeni.

Informació pràctica

Dia: dimecres 11 de juliol.

Hora: obertura especial del Museu a les 20.00h. Visita guiada per l’exposició "Flames a la frontera. Catalunya i la Gran Guerra" a les 20.30h.  Concert a les 22.00h.

Lloc: Terrassa del museu (planta 4)

Preu: 13€. L'entrada inclou visita guiada a alguna de les exposicions del Museu, concert i el combinat de les Nits d'Estiu o un refresc. 

Venda d'entrades: a les taquilles del museu o al web de TIME OUT

Informació i reserves: Per més informació o si vols reservar la teva entrada ho pots fer al correu electrònic mhcvisites.cultura@gencat.cat o al telèfon 93 225 42 44.

< Torna al cicle '100% JAZZ, un segle d'història'