Restaurant 1881

A la quarta planta del museu trobareu el Restaurant 1881 que ofereix servei de cafeteria i de restaurant.

1881 per SAGARDI és un restaurant de cuina tradicional mediterrània modulat al voltant de la gran terrassa exterior, amb unes vistes privilegiades i úniques del skyline de Barcelona.

Situat dalt del Museu d’Història de Catalunya, un edifici construït seguint l’estil que els anglesos van instaurar en tots els ports del món, on la història i la cultura han unit pobles i persones. Grup SAGARDI fa d’aquest espai únic un lloc de gastronomia, sensibilitat i emoció.

1881 per SAGARDI està certificat amb el segell Dieta Mediterrània de la Fundación Dieta Mediterránea, té un acord exclusiu de venda directa amb la Confraria de Pescadors de Barcelona i compta amb el segell de Venda de Proximitat - Circuit Curt que atorga el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i la Fundació Institut Català de la Cuina.

1881 la terrassa de les Indianes

Una cocteleria clàssica i fidel a l'essència del combinat, una gastronomia de mar i de terra; combinats amb els sons que evoquen tots els ports visitats pels mariners catalans. Un homenatge als teixits estampats catalans que van servir de moneda d'intercanvi pels productes d'ultramar que arribaven a Barcelona a finals del segle XIX, provinents del comerç marítim pel mediterrani i l'atlàntic, i que eren anomenats Les Indianes.

Reserva al telèfon 902 520 522 o bé fes-ho en línia aquí

Més informació i contacte:

Telèfon del restaurant +34 932210050

 reserves@sagardi.com
www.grupsagardi.com

 

Imatge1