Activitats educatives. 2017 - 2018

El Museu d’Història de Catalunya és un espai obert a l’aprenentatge. Per aquest motiu, ofereix recursos i programes educatius per alumnes de tots els nivells. Les activitats educatives del museu han rebut el Segell de Qualitat Educativa del Consell de Coordinació Pedagògica de la ciutat de Barcelona. Aquesta distinció és un reconeixement a l’aportació pedagògica que la nostra institució ofereix a l’alumnat de tot el país.

Des dels més petits fins als més grans, ens adaptem a les necessitats i característiques de cada nivell educatiu. Els alumnes interactuen amb l’espai que els envolta tot observant i manipulant, a mida que van construint el coneixement de forma conjunta amb l’educador. D’aquesta manera, fomentem la vivència i l’aproximació empàtica a la història a través dels seus protagonistes, des d’una vessant humana i social. 

Les nostres activitats són conduïdes per educadors especialitzats, coneixedors de la història i de la didàctica, experts en transmetre els coneixements d’una manera pròxima, divertida i amena.  A banda de les activitats educatives, comptem també amb una secció amb Recursos i Materials Didàctics que amplien l’oferta del Museu a l’Aula.

Consulta a continuació totes les activitats per cicles educatius o descarrega’t el programa complet en PDF.