Nits d'estiu

Mediterrània: Músiques que es toquen

Us proposem un nou passeig musical sota els estels estiuencs de la cèntrica terrassa de l’edifici del Palau de Mar, enfront el Port Vell.

La terrassa del Museu d’Història de Catalunya, al cor del Port de Barcelona, esdevé l’escenari d’un cicle estival de sis concerts on tradició i modernitat, patrimoni i futur es troben de la mà de músiques procedents de tots els racons del Mare Nostrum. Perquè més que una música Mediterrània n’existeixen moltes, però totalment interconnectades: músiques que es toquen. L’entrada inclou una visita guiada a l’exposició Moda i modistes abans del concert.

Concerts

Dies: tots els dimecres del 3 de juliol al 7 d'agost de 2019

Horari: a les 22 h.

Lloc: Terrassa del Museu d'Història de Catalunya, a la planta 4a (localització del museu)

Preu: 16€ (25% de descompte pels membres de SOM Museu d'Història de Catalunya). L'entrada inclou la visita a l'exposició Moda i Modistes a partir de les 20h i amb visita guiada a les 20 i a les 21h.

Informació i reserves: Per a més informació o si vols reservar la teva entrada ho pots fer al correu electrònic mhcvisites.cultura@gencat.cat o al telèfon 93 225 42 44. També pots comprar directament la teva entrada aquí.

En col·laboració amb la Fira de la Mediterrània de Manresa

Els grups

Maria Mazzotta

Anna Ferrer i Mario Mas

Les Anxovetes

Amine & Hamza

Trio López – Petrakis - Chemirani

Miquel Gil